Een huidige ondernemer kan eigenlijk niet zonder een website, heel veel wordt er voor een aankoop of dienst gezocht op internet. Dit geld bijna voor alle segmenten, of het nu voor een aanbieding gaat van de plaatselijke bakker, het zoeken naar een nieuwe jurk of televisie, het vinden van een installatiebedrijf, doe het zelf zaak, of schilder, of het zoeken naar een exclusief cadeautje, men zoekt op internet en vind het op internet.

 

Een paar simpele vuistregels voor een goede website zijn essentieel.

•   Een website moet het verlengde zijn van uw onderneming, hij moet de uitstraling hebben die bij (de grote van) uw bedrijf past

•   Een website moet overzichtelijk zijn en makkelijk navigeerbaar zijn. De bezoeker moet er kunnen vinden wat wij zoekt en dit op een toegankelijke manier.

•   Voor de bouw van een website moet duidelijk zijn wat het doel van de website is (bijvoorbeeld meer bekendheid, meer bezoekers, meer verkoop)

•   Vooraf moet duidelijk zijn wie de website gaat onderhouden. Een website is net een huisdier, zij moet onderhouden en gevoed worden.

 

"Een niet onderhouden website of een website met oude of verkeerde informatie is funest voor een onderneming"

 

Voordat wij voor u aan de slag gaan willen wij van u weten wat u wilt en wat past bij uw als ondernemer en bij u onderneming. Daarbij helpen wij u op weg door het stellen van gerichte vragen. Samen maken wij dan een opzet van wat de website aan inhoud moet bevatten en bepalen we samen met u een richting voor de lay-out. Wij kunnen een website leveren welke door uzelf gevuld kan worden met beelden en tekst (content). In de regel doen wij dit in overleg met de klant, waarbij u met tekstvoorstellen kunt komen, of wij teksten voor u maken die we met u bespreken.

Deze manier van 'samen optrekken' geeft voor u als klant en ons als bouwers een resultaat waarbij beiden achter kunnen staan.

Copyright © 2013 @ C6 Internetdiensten

Joyetech Elektrikli Sigara Sex Shop Erotik SilikonMankenci